Wanita Dipeenjara 8 Tahun Tinggal Anak Seminggu Dirumah Seorang Diri, Kerana Pergi Bercuti Dengan BF

Kejam dan tidak berperikemanvsiaan, itulah yang dapat dig4mbarkan dengan tindakan seorang ibu yang s4nggup tinggal anak berumur t1ga tahun seorang diri di rum4h.

Lapor Kosmo!, kej4dian yang berlaku pada Jun 2020 itu meny3babkan Mahkamah Daerah Tokyo menj4tuhi hukuman penj4ra 8 t4hun kepada tertvduh, Saki Kakehashi di atas kes4lahan mengabaikan an4k sehingga men1nggal dunia.

Tinggal anak bercuti d3ngan BF
Difahamkan, ketika kej4dian, mangsa yang dikenali sebag4i Noa ditinggalkan selama seminggu seor4ng diri di apartment mereka di band4r Ota. Sementara ibunya berada di band4r Kagoshima meluangkan masa bersama kek4sih.

saki kakehashi
Tertuduh yang berusia 26 tahun m3nganggap anak akan baik-baik s4haja dan meninggalkan teh serta gula-gula s3bagai bek4lan.

Sekat laluan ke dapur d3ngan sofa
Pendakwa raya berkata, t3rtuduh didapati meny3kat laluan masuk ke dapur dengan sofa sebelum ber4ngkat ke Kagoshima. T3tapi tertuduh memberi alasan tidak mahu anak menced3rakan diri sendiri d3ngan pis4u atau alatan lain yang ada di dapvr.

tinggal an4k
Sebaik pul4ng daripada b3rcuti, tertuduh mendapati an4k sudah tidak bernafas. Dia dihantar ke hospital d4n disahkan men1nggal dun1a akibat kel4paran dan dehidrasi. Perutnya juga didapati hampir k0song.

Tertuduh juga dipercayai cuba menutup kesal4han dengan meny4pu ubat pada ruam yang ada di punggung anak akibat terl4lu lama tidak menuk4r lampin.

Dia juga telah menukar lampin bah4ru sebelum membuat laporan kecemasan mengenai anak kepada pihak berku4sa.

SUMBER: Kosmo! I Ohmedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *