Nampaknya Isu Mengenai ‘Geng VVIP’ Di Atas Jalan Ini Semakin Menjadi-jadi Apabila Ada Yang Mengatakan Sikap Mereka Semakin Keterlaluan

Nampaknya isu mengenai ‘geng vvip’ di at4s jalan ini semakin menjadi-jadi apabila ada yang mengatakan sikap mer3ka semakin keterlaluan sehingga melakukan kekasaran kepada kenderaan l4in.

Perkara ini didakwa terjadi kepada p3ngguna Twitter @FannnF sendiri apabila menurutnya konvoi VIP telah menend4ng cermin sisi keretanya dan berlalu perg1.

“VIP K0nvoi ni cuba nak rosakkan kereta saya sebab saya tak pergi lane kiri. Tak tahu l4h guard atau polis yang tendang side mirror saya.”

Dakwanya l4gi, trafik juga diarahkan untuk tukar ke barisan kiri secara mengejut dan bah4ya, disebabkan perkara ini, dia mempersoalkan hal ini kepada pihak PDRM terhad4p sikap mereka yang boleh mendatangkan bahaya kepada pengguna jalan la1n.

Berdasarkan maklvmat yang dikongsikan kejadian ini berlaku di Lebuhraya Elite, berhampiran deng4n jalan keluar ke Bandar Saujana Putra.

Luahan kemarahannya itu t3lah mendapat perhatian netizen sehingga meraih lebih daripada 10K jumlah r3tweets sejak ia mula dikongsikan semalam. Ramai juga yang kongsikan pengal4an seakan sama yang lelaki ini hadapi.

Tepuk side mirror – Netizen

Vip Atas Jalan Vip Atas J4lan 2 Vip Atas Jalan 3 Vip Atas Jalan 4
Sebelum ini satu video tul4r dikatakan berlaku kem4langan gara-gara ‘diarahkan’ beri ruang kep4da golongan VIP.

Wallahualam, mungkin nanti akan ada penjelasan d4ri pihak yang berkaitan.

SUMBER:lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *