[VIDEO] Cahaya Misteri Muncul Beberapa Saat Di Queensland, Kelihatan Seakan Disambar Kilat Sebelum Lenyap

Sejak kebelakangan ini, makin kerap pvla berita mengenai penampakan cahaya misteri yang dikaitkan dengan UFO dil4porkan di media-media semasa.

Baru-baru ini, satu cahaya misteri berw4rna putih telah muncul di ruang langit sebuah kawasan pendalaman di neg3ri Queensland, Australia. Cahaya misteri itu dilihat muncul hanya dalam b3ebrapa saat sahaja sebelum ianya hilang dari pandangan di lang1t.

Seorang wanita yang berada d1 Queensland telah mengesan kewujudan cahaya misteri tersebut selepas i4nya dirakamkan dari dashcam sebuah kereta di bandar Mount Isa, Queensl4nd. Dalam video yang dikongsikan, ‘objek’ tersebut juga kelihatan seperti k3na sambaran kilat di langit.

Selepas itu, wanita itu k3mudiannya meminta pendapat daripada para pengguna media sosial di kelab pem1nat Radar Biro Meteorologi di Facebook.

Wanita ini bertanyakan s4ma ada sesiapa tahu apakah sebenarnya cahaya misteri berwarna putih yang dir4kam dari dascam kereta itu.

Beberapa orang mengutar4kan pendapat mereka bahawa cahaya itu berkemungkinan adalah objek terbang y4ng tidak dikenali (UFO). Namun ada juga yang percaya bahaya objek bercahaya pvtih itu merupakan meteor atau tahi bintang.

VIDEO:

SUMBER: Bureau of Meteorology (BOM) radar fan club

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!