“PDRM Kirim Salam” – Tular Video Lelaki Berjubah ‘Willy’ Motosikal Sambil Bawa Anak

Tular satu video menunjukkan seorang lel4ki buat aksi ‘willy’ dengan menaiki motosikal sambil membawa anak mengundang k3caman netizen.

Menerusi video yang dimuatnaik @utusantv d1 Tiktok, lelaki yang memakai jubah berwarna putih itu pada awalnya disuruh ol3h si perakam untuk buat aksi ‘willy’ tetapi enggan melakukannya kerana m3mikirkan anak.

Selepas beberapa kali terkena hasutan, akh1rnya dia pun buat juga aksi tersebut tanpa rasa bersalah. Keras betul h4ti kau ye bang!

Kelihatan yang anak perempuannya itu sed4ng menangis ketakutan ketika lelaki berkenaan melakukan perkara ters3but. Allahu, kesian betul tengok anak dia.

Di ruangan komen, ramai yang mem1nta agar PDRM segera mengambil tindakan atas perkara ini. Kalau profesional sek4lipun, ingatlah yang malang tak berbau.

Apa pandangan korang? Apapun, sil4lah berhati-hati ketika berada dijalanraya dan sentiasalah mematuhi undang-und4ng yang ditetapkan.

SUMBER: Tiktok @utusantv I OHmedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *