[VIDEO] Seorang Pemuda Telah Meng3lar Rakan Kolej Selepas Cintanya Ditolak

Seorang pemuda berusia 22 tahun dikenali seb4gai Fenil Goyani dengan k3jam meng3lar rakan satu kolej selepas cintanya dit0lak dalam satu kej4dian pukul 6 petang, Sabtu lalu, lapor NDTV.com

Kejadian yang tular di media sosial itu dilap0rkan berlaku di Surat, India, selepas pemuda tersebut menjadikan gadis bern4ma Grishma Vekariya, 21, sebagai tebusan sebelum membvnuhnya di tempat k3jadian.

Menurut laporan media tempatan, pemuda yang ber4sal dari kawasan kejiranan Kapodra telah lama suka kepada m4ngsa sebelum m3luahkan perasaannya, tetapi telah ditolak.

Grishma Vekariya (kiri) dan Fenil Goy4ni.

Akibat tidak dapat menerima penolakan 1tu, Goyani bertindak k3jam meng3lar leher m4ngsa di tempat awam selepas cub4an memujuknya untuk melepaskan gadis tersebut g4gal.

Selepas berbuat demikian susp3k cuba membvnuh diri dengan mem1num racvn serta meng3lar pergelangan tang4n.

Insiden ng3ri itu telah dir4kam beberapa penduduk yang berada di tempat kejadian, memperlihatkan beb3rapa ahli keluarga mangsa meminta tolong supaya suspek melepaskan gadis ters3but.

Sebelum semua itu berlaku, G0yani dikatakan telah ke rumah m4ngsa menggunakan sebuah motosikal dan bertemu d3ngan gadis berkenaan di luar rumah untuk bersembang.

Namun, semuanya bertukar trag3di apabila pemuda itu tiba-tiba bertukar menjadi g4nas selepas tidak d4pat menerima kenyataan cintanya ditolak.

Apabila cuba d1pujuk pak cik m4ngsa, Goyani meminta supaya tiada sesiapapun mendekatinya, d4n kemudian bertindak men1kam lelaki berkenaan.

Media tempatan jvga melaporkan suspek telah ditangkap polis berada dalam keadaan krit1kal dan kini sedang menerima rawatan selepas cuba membvnuh diri.

Menurut Polis Svrat, Deputi Superintendan BK Vana suspek bakal didakwa membunvh.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Buat lawak lucah ketika ‘live’, netizen jijik tengok perangai ‘bapak2 orang’

Tindakan beberapa individu yang membuat live di aplikasi TikTok sambil bergurau sesama sendiri menggunakan lawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *