[VIDEO] Orang Ramai Terkejut, Peniaga Bundle Jual Topi Pepsi Cola ‘Dua Alam’ Harga Hampir Sejuta!

Sesiapa yang selalu pergi bundle, m3sti tahu kalau harga baju yang limited edition atau rare, peniaga akan let4kkan dengan harga yang sangat tinggi kan? Baru-baru ni, tular di media sosi4l peniaga bundle jual topi lama dengan harga hampir sejuta ringgit Malaysia!

Menerusi laporan Kosmo, topi y4ng dijual itu dikatakan topi lama yang dikeluarkan sebelum Perang Dun1a ke-2. Topi itu ditawarkan dengan harga RM800,000 dan telah mengejvtkan ramai orang yang melihat live peniaga bundle tersebut.

Harga yang ditawarkan sang4t melebih-lebih dan tidak masuk akal, dah macam boleh beli rumah sebiji d3ngan harga RM800k tu!

Ramai netizen yang tidak pu4s hati dengan harga yang ditawarkan itu. Kata mereka, lebih baik duit itu bvat beli rumah atau beli sesuatu yang lebih berbaloi.

Memang hebat la dia boleh taw4rkan dengan harga yang sangat tinggi. Kalau korang tengok live tu, Pen1aga bundle tu ada sebut topi ni ‘separa Jakarta’. Mungkin itu la yang dip4nggil sebagai tapi ‘dua alam’, separuh dari topi tu asal Jakarta. Hahaha.

Macam-macam la orang sek4rang ni, makin pelik-pelik harga yang ditawarkan untuk jual barang kan?

Harap semua yang baca ni j4di orang yang bijak berbelanja okay! Kalau duit dah terlebih-lebih, tak t4hu nak buat apa, bolehlah beli!

Kredit: Kosmo I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *