Bapa Mertua Mendakwa Bahawa Anak Perempuannya Itu M4ti Kerana Saiz Kem4lvan Menantunya Itu

Seorang lelaki terpaksa menunjukkan kemalvannya kepada pihak p0lis untuk membuktikan bahawa kem4tian isterinya bukan berpunca daripadanya.

Lelaki yang berasal dari Indonesia itu telah dis0al siasat dengan cara yang agak pelik kerana dia disyaki telah menyebabkan kem4tian isterinya yang berumur 23 tahun.

Bapa mertua lelaki itu mendakwa bahawa anak perempuannya itu m4ti ketika mereka sedang melakukan hubungan s3.ks oleh kerana saiz kem4luan menantunya itu terlalu besar.

P0lis Indonesia seterusnya meminta kerjasama daripada lelaki itu untuk menunjukkan kem4luannya kepada ahli keluarganya, keluarga isterinya serta beberapa orang kampung.

Selepas daripada ins1den itu, kesemua yang telah menyaksikan kem4luan lelaki itu mengakui bahawa saiz kem4luannya adalah normal.

Isteri kepada lelaki itu ditemui m4ti terbaring di atas katil rumahnya di Maron Kidul yang terletak di Wilayah Jawa Timur.

Isterinya itu sebenarnya didapati mengalami epilepsi atau lebih dikenali sebagai sawan b4bi pada waktu malam semasa kejadian. Namun, bapanya terdengar khabar ang1n yang dinyatakan oleh jiran bahawa menantunya itu telah membvnuh anaknya ketika mereka melakukan hubungan s3ks.

“Selepas saya memeriksa sendiri kem4luan lelaki yang dikatakan terlalu besar itu, saya mendap4ti bahawa ianya tidak benar kerana lelaki itu memiliki saiz kem4luan yang n0rmal”, ujar ketua polis tempatan yang menyiasat kes itu.

“Selepas mendap4ti bahawa lelaki itu mempunyai saiz kem4luan yang normal, bapa kepada ist3rinya itu terus menggugvrkan laporan p0lis yang dibuatnya dan meminta maaf kep4da sesama mereka.”

Bapa mertuanya itu akhirnya akur bahawa anaknya itu m4ti disebabkan epilepsi yang dihidapinya semenjak anaknya itu berumur 14 tahun lagi.

Sumber: Metro.UK

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *