Sajad Gembira Berjaya Menukar Status Jantlna Kepada Wanlta Secara Sah..

Baru-b4ru ini, dalam satu live Instagram usah4wan kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau lebih dikenali seb4gai Nur Sajat memaklumkan bahawa dia svdah menukar jant1nanya kepada wan1ta s3cara sah di Austr4lia.

Dah b3bas jadi wanita katany4

Menervsi laporan dari Kosmo! l4gi, Sajat, 35 mengakui beras4 seperti dilah1rkan semula d4n sangat g3mbira kerana proses menukar st4tus jant1na di neg4ra itu sangat mvdah dilakvkan.

โ€œSay4 gembira sang4t semua d4h selesai. Saya tukar โ€˜g3nderโ€™ saya. Saya rasa sel3sa menjadi wan1ta, saya h4rgai kerana negara ini fah4m keadaan saya dan say4 rasa sangat b3bas sekar4ng.โ€ kat4nya.

Ak4n kekal guna n4ma Nur Sajat
Saj4t juga menyat4kan yang d1a akan kek4l menggunakan nama Nur Sajat seperti y4ng semua orang svdah tahu s3belum in1.

Perk4ra tersebut d1beritahu ket1ka sal4h seorang pengikutnya bertanya tentang nam4 baru selepas m3nukar statvs jant1na di ruangan komen live Instagram ters3but.

Terd4hulu, usahawan k0smetik 1tu difah4mkan telah berhijrah ke Avstralia sel3pas berasa tidak s3lamat b3rada di Malaysia.

Beb3rapa waktu sebelvm ini jvga dia ada menyatakan mahu menjual rvmah banglo mil1knya dengan h4rga jutaan r1nggit selepas beberapa perabot d1 dalam ked1aman tersebut d1lelong.

Untvk makluman, Saj4t telah menj4di buruan pih4k berkuasa sehingga melarikan dir1 ke Tha1land s3belum dit4han oleh pihak Im1gresen pada 8 September 2021 ker4na memiliki p4sport tid4k sah.

Sumber: Kosmo

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIKย  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *