[VIDEO] Tukang Gunting Rambut Moden Keluar Tangan Di Tingkap Potong Rambut Pelanggan Untuk Elak C0vld-19

Pendandan rambut berusia 65 tahun telah dir4kam di kamera sedang menggayakan pelanggan melalui tingkap yang ditutup di Ch1na semasa wabak k0r0navirus.

Dia mendapat penyelesaian selepas pelangg4nnya dila’rang memasuki bangunannya sebagai sebahagian daripada langkah kuarant1n yang bertujuan untuk mencegah penyebaran penyakit m4ut tersebut.

Pemilik bangunan yang merupakan seorang pes4ra itu mengatakan beberapa pelanggan telah memintanya untuk mem0t0ng r4mbut mereka melalui tingkap selepas dia menutup salon rambutnya selepas w4bak tersebut.

“Saya terpaksa mengeluarkan tangan saya dan b3rdiri di atas kerusi kecil (untuk mem0t0ng rambut mereka). Ia melet1hkan,” katanya.

Salah seorang pelanggannya dikatakan mem0hon kepada beliau tiga kali sebelum dia bersetuju untuk mem0t0ng rambutnya d4ri tingkap.

Pendandan rambut yang telah bersara tel4h bekerja sebagai tukang gunting jalan di luar rumahnya di Zhengzhou, da3rah Henan di China selama lebih dari satu dekad.

“Saya tidak menaikkan harga selama bert4hun-tahun,” katanya.

Pengunting rambut yang lain di China mengh4silkan cara yang kreatif untuk gaya rambut pelanggan mereka sambil mengek4lkan jarak yang selamat di tengah-tengah wabak k0r0navirvs.

Sumber: Daily Mail
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *