[VIDEO] Datang Majlis Kahwin ”Ex-B0yfriend”, Gadis Ini Dibaling Bunga 0leh Pengantin Perempuan

Bagi ses3tengah daripada kita, mengh4diri majlis perkahwinan bekas kekasih mungkin 4kan menjadi perkara terakh1r dalam senarai yang ingin dilakukan.

Diseb4bkan itu jugalah, ramai darip4da kita yang memilih untuk tidak mengh4diri undangan ke majlis perk4hwinan bekas kekasih kita. Namun begitu, lain pvla ceritanya dengan wanita 1ni.

Baru-b4ru ini, sebuah video memap4rkan seorang wanita yang didakwa menghadiri majlis p3rkahwinan bekas kekas1hnya telah menjadi tular di media sosial.

Wanita y4ng tidak diketahui id3ntitinya itu telah dilempar dengan bunga yang dipegang 0leh pengantin perempvan serta didakwa dihalau ketika hendak bergambar di atas pelamin.

Dalam video yang berdurasi sel4ma 30 saat itu, kelihatan seorang wanita yang didakwa bekas kekasih si peng4ntin lelaki cuba bergambar bersama kedua-dua pasangan pengantin berkenaan s4mbil ditemani oleh beberapa orang rakannya yang lain.

Setelah beberapa foto berjaya d1ambil, pengantin perempuan bertindak menyatakan sesuatu sebelum mel3mparkan jambangan bunga yang dipegangnya ke arah wanita tersebut.

Sejurus selepas itu, pengantin w4nita tersebut didakwa telah mengusir wanita yang dipercayai bekas kekasih kep4da pengantin lelaki itu ketika di atas pelamin.

Lokasi kejadian tersebut tidak dik3tahui. Namun, berdasarkan nyanyian serta pakaian yang dikenakan ke atas peng4ntin, ianya dipercayai berlaku di Indonesia.

Sumber: Terkini.id

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *