[VIDEO] Seorang Lelaki Di Pakistan Merakam Video UF0 Berlegar-legar Dua Jam Di Pakistan

VIDEO

Seorang lel4ki di Pakistan merakam video memaparkan sebuah objek terbang tidak dik3nali (UF0) sedang berlegar-legar di ruang udara bandar raya Islamabad s3kitar dua jam, lapor akhbar The Sun semalam.

Arslan Warraich, 33, mengh4biskan masa dua jam memerhatikan UF0 berbentuk segi tiga itu yang berleg4r-legar di daerah DHA 1, sambil merakam gambar dari pelbagai sudut yang j3las.

“Saya masih tidak tahu ap4kah objek tersebut. Saya membuat rakaman selama 12 minit, pada waktu berb3za dengan berpuluh-puluh gambar dirakam serta memantaunya selama 2 j4m.

“Pada pandangan mata k4sar, ia kelihatan seperti seketul batu hitam berbentuk bulat. Namun, selepas m3nggunakan fungsi z00m, saya dapat melihat objek berbentuk tiga segi s3rta terdapat satu bonjolan jelas di bahagian atas UF0 tersebut menuju ke ar4h belakang.

“Ia berwarna hitam dan tidak mempunyai bahagian tepi yang tajam. Ia juga tidak memantulkan terlalu banyak cahaya serta tiada cahaya yang terpancar daripadanya,” kata Arslan.

Lelaki itu kemudian berk0ngsikan gambarnya di media sosial dengan ramai pengguna mengagumi vide0 yang kelihatan jelas dan tulen itu.

“Adakah anda sedar bahawa dokumen seperti ini adalah sesuatu yang jarang dilihat?” kata seorang pengguna.

“Beginilah caranya untuk merakam gambar UF0,” komen seorang lagi. –

SUMBER: KOSMO

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *