Tanpa Belas Kasihan, Suami Masukkan Ub4t Tidur Sebelum ‘R*T*H’ Isteri Yang Tengah Berpan’tang!

Suami Letak Ub’at Tidur Dalam A1r Milo Isteri Yang Masih Pan’tang Semata-mata…

Tular di media s0sial apabila s3orang pengguna Twitter @kingarep_ ada memuat naik sebuah tangkap layar meng3nai luahan isi hati seorang isteri yang dianiaya suaminya ketika ber4da dalam pantang selepas bersalin.

Kata wanita yang tidak dide’d4hkan namanya itu, dia berada dalam keadaan pant’ang 20 hari dan sering dip4k’sa untuk melakukan hubu’ngan int’im oleh suaminya. Tambahnya lagi, da’r4h nifa’s masih belum kering dan lu’ka bahagian dalam kesan mel’ahirkan zuriat m4sih belum pulih sepenuhnya.

Suami letak ubat tidur dalam a1r

Namun, wanita itu mengalami satv episod gel’ap apabila suaminya bertindak meletakkan ub’at tidur dalam minvmannya hanya kerana ingin melakukan hubu’ngan sek’sual bersam4nya.


Saya minum lah air milo p4nas yang dia buatkan untuk saya.. dalam beberapa minit lepas tu, kepala s4ya pe’ning terus tak sedarkan diri.

“Kepala saya pening tervs saya tak sedar kan diri, saya kejut suami, rupanya dia bagi saya ubat tidvr.”

Perkara tersebut telah meny3babkan wanita itu berasa sedih dan bimb’angkan keadaan kesihatan dirinya d4n bayi yang baru dilahirkan.

Menjengah ke ruangan komen, r4mai netizen meluahkan rasa bera’ng dan tidak puas hati dengan tindakan si svami yang mementingkan diri sendiri dan tidak memikirkan keadaan isteri yang m4sih lem’ah dan tidak sepenuhnya sih’at kerana baru sahaja melahirkan cah4ya mata mereka.

Kredit: Beautifulnara | Twitter

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *