Lelaki Terpaksa Datang Balai Bomba, Minta Bantuan Tanggalkan Cincin Berdiameter 2.5cm Pada Alat Sulitnya

Seorang lelaki berusia 25 tahun dil4porkan meminta bantuan dari Pejabat Bomba daerah Blitar, Jawa Timur, Indon3sia untuk mengeluarkan cincin yang ditindik di bahagian bawah kemalu4nnya.

Lelaki dari Desa Kedungbvnder, Kecamatan Sutojayan, daerah Blitar itu difahamkan telah datang k3 Pejabat Bomba di Jalan Semeru, Kota Blitar dengan rasa malv.

Ketua Bal4i Bomba Kabupaten Blitar, Andi Putra Sagita berkata, lelaki itu meminta bantvan pihaknya selepas g4gal menanggalkan cincin yang ditindik pada organ vitalnya.

“Tindik itu ada kuncinya, tetapi kvncinya tersepit. Disebabkan panik, lelaki berkenaan telah datang ke pejabat k4mi”, kata Andi.

Difahamkan lelaki tersebut juga cub4 menanggalkan cincin bertindik berdiameter kira-kira 2.5 sentim3ter itu sebelum datang ke Pejabat Bomba, namun gagal.

Kerana kedudukan cincin itu di b4hagian kem4luan, lelaki itu dikatakan tidak meneruskan usahanya untuk memaksa cincin itv ditanggalkan. Lelaki itu kemudiannya meminta bantuan dengan mencari d1 enjin carian Google sebelum pergi ke Pejabat B0mba.

“Dia datang ke sin1 seorang diri. Dan sudah tentu pada mulanya dia malu untuk mendedahkan masal4hnya”, katanya.

Menurut Andi, pr0ses menanggalkan cincin itu dilakukan di dalam bilik tertutup dan dik3ndalikan oleh empat pegawai.

“Prosesnya berjalan l4ncar. Kira-kira 10 minit”, katanya sambil menambah cincin logam itu dil3takkan seolah-olah ia melekat pada kulit di bawah kemaluan.

Cara menanggalkan c1ncin itu hampir sama dengan menanggalkan cincin di jari yang selalunya dik3ndalikan oleh anggota bomba. Bagaimanapun, kerana ia berada dalam organ p3nting, proses pelepasan dilakukan dengan lebih berhati-hati.

Selepas proses itu s3lesai, lelaki tersebut mengucapkan terima kasih beberapa kali kepada pegawai y4ng membantu menanggalkan cincin itu.

Sumber: Kompas

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *