Terlalu Sayang, Suami Meraung Peluk Isteri ‘Pergi’ Selepas Melahirkan Anak Sulung.

Tanyalah mana-mana pasangan suami isteri di lvar sana, setiap daripada mereka pasti teruja menanti kehadiran cahaya mata svlung. Mana tidaknya bukan sahaja melengkapkan lagi rumah tangga, malah dapat m3njadi pewaris keluarga. Tetapi kita hanya mampu merancang, akhirnya ketentvan Ilahi yang lebih banyak hikmah sahaja dapat menentukan.

TONTON RAKAMAN VIDEO SUAMI MERAUNG DI BAW4H SEKALI
WANITA TAK BERKESEMPATAN TATAP WAJAH AN4K.. MEN1NGGAL DUNIA SELEPAS MELAHIRKAN ANAK..

Samalah seperti kisah sedih sepasang su4mi isteri dari wilayah Langkiddi, Sulawesi Selatan yang baru-baru ini menj4di tumpuan ramai. Sebelum ini, wanita dikenali sebagai Citra Fadilah Arsyad teruja menanti kelah1ran anak pertamanya apabila disahkan hamil sej4k 8 bulan lalu. Tetapi apa yang menyayat hati, wanita ini telah dij3mput Ilahi sebaik sahaja selesai melah1rkan bayi.

SUAMI TERLALU SAYANGKAN ISTERINYA.. MEN4NGIS MERAUNG MERATAPI JEN4ZAH ISTERINYA KETIKA BACAAN YASIN DIAD4KAN..

Gara-gara peristiwa itu terjadi d3ngan pantas dan tidak dijangka, suaminya kelihatan paling terkesan. Sebelvm dik4fankan di kediamannya, jen4zah Citra Fadilah dikucup dan dipeluk erat p4sangannya sambil meratap sedih. Namun berkat bantuan penduduk di sana, d1a akhirnya berjaya menenangkan diri dan difahamkan isterinya telah selamat d1semadikan.

KITA YG TENGOK PUN MERASAI KESEDIHAN YANG DIALAMI SUAMINYA..ISTERI PERGI DALAM KEADAAN JIHAD..SYURGA MENANTI ARW4H

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen menzahirkan rasa pilu dan sebak apabila melihat penderitaan emosi yang dialami suaminya. Dalam pada itu, mereka turut berharap agar Allahyarhamah Citra Fadilah dapat ganjaran syurga kerana ‘pergi’ dalam keadaan jihad iaitu selepas melahirkan anak.

TONTON VIDEO PENUH DI BAWAH:

Kredit : FB Esse Ctb

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.