Glagat Plajar Asrama ‘Order’ Maknan Darl Luar, Siap Mniarap Undang Ktawa Warganet

Mreka yang pernah tinggal di asr4ma tentunya masih lagi ingat kenangan menjdi pelajar di mana ada bany4k peraturan yang perlu diikuti. Baru-baru ini pula, gelagat pelajar asrma ini yang gigih memesan makanan luar meraih perhatian ramai.

Bukan sahaja gigih malah glagat mereka ini turut mengundang ketawa dari netizen yang terhibur mlih4t gaya mereka ini. Perkongsian video tersebut juga tular dikongsikan apab1la ianya meraih lebih dari sejuta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikngs1kan ini, kelihatan pelajar tersebut yang sedang meniarap di tepi tembok kawsan asrama mereka ini. Biasanya mereka yang menetap di asrama tidak db3narkan untuk memesan makanan dari luar untuk dibawa masuk ke dalam kawsan asrama.

Kegigihan mereka yang si4p meniarap di atas rumput itu turut mencuit hati netizen apabila mereka bgitu bersungguh-sungguh menyembunyikan diri. Dalam masa yang sama, pngh4ntar makanan itu juga turut melayan kerenah mereka ini dan menunggu di pntu bel4kang.

Sebaik sahaja menerima maknan yang dibeli, pelajar itu kemudian berlari dengan perlahan-lahan mngkin bimbang gelagat itu kantoi dengan warden asrama. Melihat gelagat mereka ini, ada juga netizen yang berkongsikan pengalaman yang sama semasa tnggal di asrama dahulu.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat situasi yang dikngsikan ini. Malah ada yang berseloroh mujur juga abang penghantar mkanan itu cukup sempoi melayan permintaan mereka itu.

“Abang grab pun beri kerjasama yang baik hantar pintu belakang.”

SUMBER:Ohmedia

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *