M4yat Bayl Ditemukan Dalam Peti Sejvk Setelah Lebih Setahun, Disembvnyikan Bapa Sendiri

Seorang bayi dilapo.rkan telah ditemui m4ti dalam sebuah peti sejuk selepas lebih setahun diting.galkan oleh bapanya di situ, lapor Bangkok Post.

Komander Polis Chiang Mai, Thawatchai Pongwiwatchai berkata m4yat bayi yang dibalut dengan tua.la itu ditemui oleh pekerja yang diupah untuk mengubah suai rumah di tam.bon Wat Ket daerah Muang.

Menurutnya, rum.ah itu dimiliki oleh keluarga tiri kepada bapa b4yi tersebut dan dia pernah ting.gal di rumah itu bersama teman wanitanya yang hamil.

Wanita itu diper.cayai melahirkan bayi yang telah m4ti dan kerana tidak dapat menerima pem3rgian anak pertama, lelaki itu dikatakan tidak mahu melakukan proses peng3bu.mian dan memutuskan untuk memb3kukan m4yat tersebut.

Mereka juga tel.ah disabitkan dengan kesalahan mencuri pada ketika itu dan kini menjalani huk,uman di penjara Chiang Mai.

Sebelum lelaki itu dimas.ukkan ke dalam penjara, nenek tirinya yang telah berpindah ke rumah bah.aru tidak tahu apa yang ada di dalam peti sejuk tersebut sehingga ana.knya memutuskan untuk mengubah suai rumah itu pada dua minggu lalu.

Sumber: Bangkok Post

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *