Netizen Ngeri Tengok Gadis Makan Nanas Dengan Kulit, “Aduh Terok Juga Ni”

Buah nanas kebiasaannya dikupas kvlit sebelum dimakan. Ada sesetengah dari kita makan nanas terus atau dijad1kan acar serta digunakan dalam masakan sebagai penambah ras4.

Uniknya nanas ini ad4lah isinya yang rasa masam dan manis menjadikan ia antara buah kegemar4n sesetengah wanita. Bagaimanapun perkongsian rakaman cara seorang gadis in1 makan nanas dengan kulit sekali telah membuatkan ramai terkejut.

Dalam rakaman tersebvt kedengaran gadis ini bercakap dalam bahasa Thailand. Dia kemudiannya menc1cah nanas yang langsung tidak dibelah atau dikupas kulitnya ke dalam sem4ngkuk sos.

Terus digigit buah nan4s tersebut tanpa rasa ragu-ragu! Yalah, korang sendiri tahu bagaimana rupa kul1t nanas yang agak tajam jika tersalah pegang. Lihat sendiri bagaimana cara g4dis makan nanas dengan kulit ini:

Memang tak masuk akal! P3rkongsian rakaman gadis makan nanas dengan kulit yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun jinsu65 ini telah meraih lebih 6.1 juta tontonan dan 270 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka yang pelik menyaksikan gaya makan gadis tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Kes dio ni la akau balik umah tok aku cari kaktus nak makan sebab nak rasa sedap ke tak. Tok aku cakap jangan nak tunjuk lapar sangat g makan nasi”

“Aku tunggu kelanjutannya, abis tak tuh”

“Aku bingung apa tak sakit tu mulut”

“Dalam TikTok ni kita akan jumpa manusia yang pelik2. Semua depa nak cekik”

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *