[VIDEO] Kucing ‘Mengelupur’ Kant0i “Curang” Buat Ramai Terhibur.

Siapa sahaja yang tidak ‘jatuh cinta’ d3ngan gelagat kucing yang sememangnya diketahui bersikap manja malah ada yang s4nggup berhabis wang ringgit demi menjaga kucing mereka. Secara lazimnya, s3mua orang pasti pernah melihat beberapa gelagat lucu kucing.

Sekali gus membuatkan kucing-kucing itu v1ral dilaman sosial dan antara gelagat lucu yang pernah disaksikan ad4lah, kucing memanjat tinggi tapi tidak boleh turun semula, ada juga yang bers1kap nakal.

Malah, sejak kebelakangan ini juga kuc1ng ‘oyen’ tidak kira dimana pasti ada sahaja gelagat ‘nakal’ mereka yang mencvit hati warganet.

pageWalau bagaimanapun, jarang sekali d4pat melihat gelagat kucing-kucing seperti ini dimana terdapatnya kisah ‘cvrang’ berlaku. Kelihatan dua ekor kucing sedang bermanja antara satu sama l4in namun muncul pula seekor kucing lagi yang memerhatikan.

Kemunculan kucing itu membuatkan salah seekor lagi lari dan mengejutkan. Perkongsian video dilaman Instagram mStar tersebut menarik perhatian ramai sehingga ditonton lebih 100,000 kali.

“Weh kantoi curang… menjawablah kau nanti.”

Bukan sahaja ditonton banyak kali, video kucing itu juga meraih ribuan tanda suka dan ternyata, beberapa selebriti terkenal juga menonton video tersebut sehingga gelak besar.

Dalam pada masa yang sama, rata-rata warganet turut meninggalkan pelbagai reaksi lucu selepas melihat gelagat kucing-kucing itu.

“Hahahaha ayokkk!!!”

“Sama ada curang atau oyen taiko jalanan”

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *