Cabvl Anak Saudara Sendiri, Isteri Nekad Tet4k Kemalvan Suami Sehingga Terpvtus..

Isteri saksikan sendiri suaminya menc4bul anak saudara sendiri, lalu men3tak kem4luan lelaki itu menggunakan p1sau, sehingga terpvtus.

Seorang wanita nekad menet4k kem4luan suaminya sehingga putus selepas dia menyaksikan lelaki itu menc4bul anak saudaranya sendiri, melalui k4mera pengintip.

Wanita yang dinamakan sebagai Puan ‘N’ berasal dari Son La, Vietnam itu terdahulu membeli kamera pengintip secara 0nline dan dipasang di tepi k4til kanak-kanak perempu4n berkenaan tanpa pengetahuan suami, selepas beberapa kali anak tirinya mengadu mengenai perbuatan bapa saudaranya, Nguyen Van H.

Menurut p0lis, Van dikatakan melakukan perbu4tan k3ji itu terhadap anak t1ri isterinya beberapa kali. Hal itu menyebabkan N membeli k4mera pengintip tersebut itu memastikan sama ada dakw4an anak tirinya itu benar atau sebaliknya.

Pada 18 Mac 2022, N memeriksa vide0 rakaman kamera tersebut dan mendapati tingkah laku suaminya terhadap kanak-kanak berkenaan agak ‘luar bi4sa’.

Dalam keterangannya, N memberitahu pol1s dia membeli sebilah pis4u dan menunggu suaminya tidur pada malam 19 Mac untuk membalas d3ndam. Selepas men3tak kem4luan Van, N pergi ke balai p0lis dan mengakui perbuatannya sebelum dit4han serta-merta.

p0lis kini sedang menjalankan si4satan, manakala par4medik tidak dapat menyelam4tkan kem4luan m4ngsa kerana lvka tet4kannya yang dialami m4ngsa terlalu p4rah.

Van dikejarkan ke H0spital Besar Wilayah Son La untuk mendapatkan raw4tan segera. Mal4ngnya pihak h0spital juga tidak dapat menyelam4tkan organ pembiak4nnya itu.

Dr Dinh Khac Truong berkata, “Pemb3dahan itu amat svkar bagi doktor kerana luk4 telah dipotong sepenuhnya dan kulit juga telah hilang menjadikannya sukar untuk dibentuk.

“Selain itu, kem4luan yang dipot0ng dengan p1sau memerlukan doktor mer4wat lvka, mencuci bahagian yang terputus dengan betul untuk mengelakkan j4ngkitan,” katanya.

Tambahnya lagi, ada tiga sebab utama kem4luan lelaki dip0tong. Sama ada mangsa mem0tong kem4luannya sendiri kerana kemvrungan, atau dip0tong oleh isteri/teman wanita akibat g4ngguan m3ntal, cembvru atau k0nflik emosi, dan dip0tong secara tidak sengaja seperti di tempat kerja atau kem4langan kereta.

Sumber: Daily Star

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *