Lelaki Berani Mandi Dengan Buaya Dalam Tasik, Akhirnya Tahu Takut!

Air yang ten4ng jangan disangka tiada bu4ya. Begitulah perumpamaan yang wujud dalam masyar4kat Melayu kita. Bu4ya sememangnya sangat tenang ketika berenang dengan habit4tnya di dalam air dan juga di darat. Bu4ya juga adalah spesis haiwan pem4ngsa dan karnivor, jadi tidak hairanlah jika ia digeruni oleh manusia.

Biarpun b3gitu lain pula halnya dengan seorang lelaki ini yang berlagak berani m4ndi dengan buaya di dalam tasik. Video gelagat luarbiasa lelaki itu telah m3njadi perhatian gara-gara keberanian yang cuba ditunjukkannya itu.

Dalam s3buah video, kelihatan seorang lelaki sedang mandi di tasik berhamp1ran jeti. Turut kelihatan dua ekor bu4ya berhampiran dengannya. Berger4k perlahan-lahan kerana takut diserang oleh haiwan pemangsa itu, tiba-tiba s4lah seekor dari bu4ya tersebut menggigit badan lelaki itu membuatkan dia t3rus naik ke atas tangga jeti berhampiran.

Berikvt adalah video lelaki berani mandi dengan bu4ya yang telah meraih perh4tian ramai itu:

Vide0 tersebut telah meraih lebih 2.3 juta tontonan dan 9 ribu retweets serta 35 r1bu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video ters3but di ruangan komen seperti berikut:

“Ras4nya kenapa al1gator itu mendekatinya dan tidak berbuat apa-apa?”

“Ken4pa berenang dengan ha1wan itu?”

“W4rna air itu sahaja sudah cukup menjelaskan… tapi kenapa dia fikir untuk m4ndi di dalam air itu bersama haiwan tersebut?”

SUMBER : HCL

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *