Helo P0lis! Saya Hanya Dapat Empat Ketul Ayam KFC

COLUMBUS, Ohio – Seorang wanita di Oh1o, Amerika Syarikat bertindak menghubungi polis semata-mata tidak b3rpuas hati kerana pesanannya di restoran makanan segera Kentucky Fri3d Chicken (KFC) tidak disediakan dengan betul, lapor akhbar Mirror UK, kelm4rin.

Menurut polis, wanita itu naik ber4ng kerana pihak restoran hanya memberikannya empat ketul ayam berb4nding lapan seperti yang dipesannya secara pandu lalv.

Dia memutuskan untuk menghubungi talian kecemasan 911 bagi mengadu hal tersebut dan buk4nnya pergi semula ke restoran KFC terbabit untuk membetulkan kesilapan pesan4nnya.

“Saya memesan lapan k3tul ayam dan mereka hanya berikan saya empat ketul.

“Saya cuma mahukan ay4m saya,” kata wanita itu.

Operator polis cuba men3rangkan bahawa isu itu perlu diselesaikan dengan pengurusan restoran, namvn wanita tersebut bertegas agar pasukan polis dihantar ke lokasi kej4dian.

Dia hanya menyedari kesilapannya yang terlalu emosi apabila Jabatan Polis Ohio memuat naik laporan dan maklumat dirinya di media sosial.

“Tolong jangan buang masa pihak berkuasa dengan menghubungi talian 911 untuk hal yang remeh dan aneh seperti ini,” demikian menurut kenyataan itu.

SUMBER: Agensi I Kosmo

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *