[VIDE0] Suami Bawa Kekasih Masuk Bilik, Isteri Pecahkan Pintu Pakai Lesung Batu

Cerita isteri atau suami cur4ng ni bukanlah benda yang baru. Lagi-lagi zaman semua benda viral ni memang n4mpak macam-macam ragam orang.

Baru-baru ni, video yang tel4h dimuat naik di TikTok telah tular di media sosial menunjukkan seorang su4mi kant0i sedang berdua-duaan dengan wanita lain di dalam bilik.

Kapsyen di dalam video ini mengat4kan yang pasangan ini baru sah4ja menimang cahaya mata enam bulan lepas seb3lum suaminya bertindak untuk memb4wa wanita lain ke dalam rumah mer3ka.

Video berdurasi hampir 9 m1nit ini menunjukkan si isteri yang cvba untuk membuka pintu bilik tersebvt kerana ingin mengambil barang-bar4ng miliknya di dalam bilik itu.

Menurut wanita tersebut, k3semua barang di dalam bilik termasvk kipas, selimut, tuala dan bantal ad4lah miliknya. Katanya, dia h4nya mahu masuk untuk mengambil barang-bar4ng kepunyaannya dan bukan untvk menyerang wanita tersebut mahu pun suam1nya.

Kau takut, aku takkan sentuhlah perempuan kau. Aku pecah p1ntu ni. Aku nak ambil semua. Selimut, cadar, kipas semua aku punya.”

Dapat dilihat juga wanita dan rakannya berjaya memecahkan t0mbol pintu tersebut menggunakan lesung batu namun pintu itu masih belum dapat dibuka sehingga suaminya pun mengalah dan cuba untuk buka dan keluar dari bilik tersebut namun tak berjaya.

Bukaklah sendiri, aku minta baik-baik tadi kau tak bagi.”

“Wife dia tenang sebab tahu lelaki tak boleh pakai”
Namun rata-rata netizen telah memuji sikap tenang isteri lelaki ini yang dilihat tidak sikit pun menangis dengan kelakuan suaminya ini.

Betul juga apa isteri dia ni buat, baik ambil barang angkat kaki. Tanggung biawak hidup pun cur4ng jugak…

SUMBER:Lobakmerah

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *