[Video] Sedang Mencari Tempat Duduk Untuk Berbuka, Tak Sedar Dah Terlajak Sampai Ke Kolam..

Apabila tibanya musim ramadhan p4sti banyak hotel yang menawarkan pakej bufet untuk para pelanggannya. KIta bvkan saja tertarik dengan menu-menu bufet yang ditawarkan.

Malah kita sering pilih hotel y4ng mempunyai pemandangan yang cantik untuk menikmati makanan bersama rak4n atau keluarga. Pemandangan yang mempunyai skyview, tepi kolam dan sebag4inya turut menarik perhatian ramai orang.

Sama seperti video yang tul4r tahun lalu ini di Twitter, apabila seorang wanita sedang membawa makan4n yang telah diambil di hotel mewah mencuri tumpuan netizen.

Lihat video penuh itu di b4wah:

Menerusi video yang berdurasi 30 saat itu memaparkan seorang wanita jatuh ke dalam secara tidak sengaja semasa ingin mencari tempat duduk.

Akibat terlalu leka dengan mencari tempat duduk, sehinggakan wanita itu tidak perasaan keberadaan sebuah kolam didepannya.

Oleh itu, wanita itu terjatuh ke dalam kolam dengan makanannya sekali. Setelah jatuh ke dalam kolam, dia baru menyedarinya dan meminta bantuan orang sekeliling.

“Alaa ingatkan dia boleh jalan atas air, kecewa jap ending…” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video ini berjaya meraih 150K views, 5K retweets dan 5K likes di Twitter.

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati bahawa rata-rata netizen turut terhibur dengan video tersebut. Malah ada yang menanyakan keadaan wanita itu selepas jatuh dalam kolam.

Berikut di bawah adalah merupakan antara komen netizen yang menarik di Twitter:

sumber: says.com

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *