[Video] Digelar ‘Hulk Of Pakistan’, Kenali Manusia Gagah Yang Benama Khan Baba

Bagi anda yang meminati filem s3kuel Av3ngers, maka tidak perlu diperkenalkan karakter Hulk yang merupakan ant4ra adiwira yang terkuat kerana tubuh badannya yang sasa dan gergasi. N4mun, siapa sangka, di Pakistan juga ada seorang lelaki yang mempunyai bentvk badan sasa seakan-akan Hulk.

Lelaki yang dimaksudkan itu benr4ma Arhab Khizer Hayat, 28 tahun atau mesra dikenali dengan panggilan n4ma Khan Baba. Beliau memiliki tubuh badan yang sasa seberat 435 kilogram. D1sebabkan tubuh badannya itu, Khan digelar sebagai ‘Hulk of Pakistan’, l4por Times Now News.

Tambah menarik, dengan tubuh sa4a yang dimilikinya, Khan boleh melakukan pelbagai aksi yang tidak bol3h orang lain lakukan contohnya mengangkat kereta menggunakan bahu dan menahan tr4ctor yang sedang bergerak dengan sebelah tangan.

Nama Khan Baba semakin popular d4n menjadi sebutan di seluruh dunia selepas dia memuat naik beberapa video y4ng memaparkan kehebatan beliau di media sosial.

Meskipun memiliki berat badan seb3rat 435 kilogram, namun agak mengejutkan apabila Khan mendakwa bahawa dia l4ngsung tidak mengalami apa-apa masalah atau komplikasi kesih4tan.

Setiap hari, Khan ak4n makan 36 biji telur untuk sarapan pagi dan makan makanan berat sekur4ng-kurangnya 3 kilogram daging serta 5 liter susu.

“Kesemua makanan itv saya sediakan sendiri maklumlah saya ini masih bujang. Kalau ingin mencari c4lon isteri, kalau boleh saya mahu wanita yang mempunyai berat badan yang berl3bihan sekurangnya 100 kilogram.

“Setakat ini, wanita y4ng ingin berkahwin dengan saya semua ‘kurus kering’, jadi tidak sesuai dengan tubuh badan saya ini,” ujar Khan Baba ketika ditemu ramah oleh media tempatan Arhab.

Dalam pada itu, Khan Baba juga menyatakan hasratnya untuk memasuki pertandingan gusti berprestij dunia iaitu World Wrestling Entertainment (WWE) dan bercita-cita untuk menjadi juara gusti satu hari nanti.

“Impian saya hanya satu iaitu memasuki pertandingan WWE. Kini, saya cuba untuk mencapai sasaran berat yang sesuai dan patuh dengan aturan permakanan bernutrisi seperti yang disarankan doktor,” ujar Khan lagi.

sumber: thevocket

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *