[Video] ‘Makhluk Asing’, Kurus, Botak dan Tinggi lampai Dirakam Tengah Berjalan Tengah Malam

Baru-baru ini viral satu video ‘s3ram’ di media sosial memaparkan satu kelibat seperti makhluk asing sed4ng berjalan di atas jalan raya. Perkongsian video tersebut telah mendapat pelb4gai tanda tanya dalam kalangan pengguna media sosial.

Berjalan atas jambatan waktu mal4m

Memetik laporan daripada India.c0m, video berdurasi 0:30 saat itu dirakam di kawasan Jharkhand Hazaribagh y4ng terletak di India. Difahamkan, video tersebut dirakam pada waktu mal4m oleh beberapa penunggang motosikal yang melalui kawasan itu. Berdas4rkan video yang dikongsikan, kelihatan kelibat misteri seperti ‘makhluk as1ng’ yang tinggi, kurus dan botak sedang berjalan perlahan-lahan di atas jamb4tan Dam Chadwa, Jharkhand Hazaribagh pada waktu malam.

Salah seorang daripada penggvna jalan raya terbabit menjerit memaklumkan bahawa makhluk itu kelihatan seperti penyihir. Ketika ada motosikal cuba untuk melepasi laluan tersebut, makhluk berkenaan berhenti berjalan dan menoleh kebelakang sebelum berjalan semula.

Tak berani nak dekat

Bukan itu sahaja, kelihatan beberapa pengguna jalan raya lain juga sedar akan kewujudan makhluk terbabit tetapi mereka seakan tidak berani mahu mendekatinya. Sebaliknya mereka hanya mampu melihat dari jauh sahaja sambil merakam. Hal ini secara tidak langsung mencetuskan kebimbangan dan ketakutan dalam kalangan penduduk setempat.

Meskipun sehingga kini, tiada sebarang maklumat berkaitan video tersebut. Video viral itu turut dikongsikan semula oleh penerbit terkenal Ektar Kapoor menerusi akaun Instagram miliknya.

Sumber: India.com, Twitter via ohbulan

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *