[Vide0] Seek0r Anjlng Berlari Atas Alr Bikin Ramai Tergamam..

Bila mempvnyai haiwan peliharaan, setiap orang sebenarnya p3rlu bersedia untuk mengh4dapi perkara-perkara yang tidak terjangka. Man4kan tidak, pasti akan ada s4ja karenah haiwan terutama kucing dan anjing y4ng membuatkan pemiliknya ‘penlng’.

Pun begitu, vldeo yang tular di media sosial ini memapark4n situasi yang luar biasa di mana seek0r anjing dilihat berlari di atas air s3buah kolam.

Menerusi video yang dimuatnaik di TikTok itu, orang ramai d1lihat sedang berkumpul di sebelah kolam dengan beberapa ekor anjing yang s3dang asyik berkejaran di antara satu sama lain. Dengan tidak semena-men4nya, seekor anjing berwarna hitam putih dilihat menuju ke arah kolam dan d3ngan yakinnya berlari di atas air.

Suasana di situ menjadi riuh-rendah buat seketika dengan ada y4ng kebingungan, bagaikan tidak percaya dengan apa yang baru saja d1saksikan oleh mereka. Pun begitu, tidak dapat dipastikan di mana kejadian t3rsebut berlaku.

Sehingga kini, video tersebut telah mendapat sebanyak 6.1 jvta tontonan di TikTok dan menjadi perbualan dalam kalangan warganet yang t3rtanya-tanya mengenai situasi tersebut. Malah, ada yang berseloroh bah4wa anjing itu mempunyai super power.

Walau bagaimanapun, jika dilihat dengan teliti, permukaan k0lam tersebut sebenarnya mempunyai jaring yang dilekatkan di setiap penjvru. Jadi, tidak hairanlah anjing itu boleh berlari di atasnya dengan jay4nya.

Sumber: Naoya via siakapkeli

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *