[Video] Reaksi Gajah Pura-Pura Nak Sepak Bila Ditegur, “Sempat Gurau Tu..Mesti Ada Guru Dia”

Selalunya kalau terserempak d3ngan haiwan liar seperti gajah, ramai yang akan melarikan diri kerana bimbang ak4n dikejar oleh mereka ini. Namun lain pula dengan lelaki ini apabila dia s3mpat lagi bertegur sapa dengan gajah tersebut walaupun dengan jarak yang dek4t itu.

Apa yang menarik perhatian ram4i ialah reaksi dari gajah tersebut yang kemudian berpura-pura memarah1 lelaki tersebut. Malah video tersebut juga turut membuatkan netizen terg3lak melihatnya di mana ianya hampir meraih sejuta tontonan setakat in1.

Di dalam video yang dikongs1kan ini, kelihatan seekor gajah yang berada di tepi jalan semasa lelaki itv melalui jalan tersebut. Lelaki itu kemudiannya mula menegur gajah tersebvt yang hanya seorang diri sahaja di mana dia sedang makan di situ.

Lebih melucukan, gajah itv kemudian berpura-pura ingin menyepak lelaki itu dan mengangkat sedikit kak1nya ke hadapan. Reaksi spontannya ini turut membuatkan lelaki itu sed1kit gelabah dan menggerakkan motornya untuk berlalu pergi.

Gaya gajah itu juga seak4n-akan faham sahaja apabila lelaki itu cuba mengusiknya dengan soal4n itu. Sehinggakan dia membalas semula usikan itu dengan reaksinya yang cvba mendekati lelaki itu walaupun ianya tidak berjaya.

Di ruangan komen, netiz3n turut sama terhibur melihat reaksi lucu dari haiwan tersebut. Dalam masa y4ng sama, netizen turut berseloroh pastinya lelaki itu juga sedikit cuak seba1k sahaja melihat reaksi pantasnya ini.

“Mesti dia cakap sep4k kang.”

“Nasib baik kaki di4 pendek. Kalau kaki dia sampai arwah dah abang.”

“Comelnya dia, pand4i buat-buat acah marah.”

“Sempat gurau tv.”

SUMBER:HCL

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *