Makhluk Aslng Terbarlng Di Planet Marlkh, Kata Seorang Pakar Makhluk Aslng [Scott C. Waring]

WASHINGTON – Seorang ahli teori konsp1rasi mendakwa bah4wa dia berjaya mengesan imej makhluk asing sedang memp3rhatikan kender4an penerokaan Planet Marikh berdasarkan gambar yg dikelu4rkan oleh Pentadbir4n Aeronautik & Angkasa Lepas Kebangsaan (NASA), lap0r akhbar Daily St4r semalam.

Scott C. Waring yg mendakwa dirinya s3bagai pakar makhlvk asing itu berkata, kelibat aneh yg dikesan adalah 100 per4tus bukti bah4wa terdapat kehidupan lain di luar Bum1.

Menurutnya, imej m4khluk berketinggian beberapa sent1meter itu kelihatan seperti berwarna m3rah jambu.

“Ketika meneliti im3j-imej yg dikeluarkan NASA, saya meng3san sesuatu yg unik, yg boleh membvktikan 100 peratus bahawa terdapat keh1dupan lain di luar Bumi.

“Terdapat satu makhlvk sedang berbaring dalam keadaan bah4gian atas dada, leher & wajahnya berw4rna merah jambu, berambut merah s3rta memakai sut gelap.

“Ia turut mempunyai s3suatu seperti objek berwarna kel4bu di sebelah bahagian bahunya yg kelihatan s3perti beg galas. Terdapat juga k3san tapak kaki di belakang lokasi makhlvk itu sedang berbaring,” katanya s4mbil menganalisis imej tersebut dalam bl0g peribadinya, UFO Sightings Da1ly.

Waring mendakwa, dia m3ngesan kelibat tersebut di hamp4ran batu-batu di permukaan Planet Merah k3lmarin, meskipun imej itu telah dikongsikan oleh NASA pada April 2021.

Sumber: Kosmo Online

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *