Penumpang Kapal Terbang Terkejut Apabila Ternampak Sekumpulan Manusia Berjalan Di Atas Awan.

Beberapa penumpang kapal terbang jadi “kaget” b1la ternampak objek misteri seperti sekumpulan manusia berjalan

MISTERI SEKUMPULAN MANUSIA BERJALAN DI AWAN

Video ada di bawah sekali. Sekumpulan penump4ng sebuah kapal terbang telah mendakwa melihat objek seperti sekumpulan manvsia yg sedang berjalan diatas awan. Mereka yg terkejut dengan kejadian itu s3mpat mengambil beberapa keping gambar.

Menurut laman web Era baru yg memetik dari l4man web ultrasonografi, Rangkaian UFO Interaktif ataupun The UFO Int3ractive Network (MUFON) telah didokumentasikan di bawah Kes 82114.

Saksi juga berkata kejadian itu berlaku sew4ktu perjalanan penerbangan dari Warsaw ke London Heathrow pada 15 Februar1. Semasa di Łodź Voivodeship, beliau melihat beberapa objek menyerupai m4nusia di atas awan berhampiran dengan kapal terbang itu.

Kesemua saksi sudah pasti terkejut & semp4t merakamkan beberapa keping gambar. Manakala keesokan harinya, hal itv dilaporkan kepada MUFON.

Saksi juga ada berkata imej objek tersebvt seperti sebuah keluarga, di mana terdapat orang dewasa & kanak-kan4k.

Laporan saksi berbunyi, “Dari Wars4w ke lapangan terbang London Heathrow, saya melihat keluar tingkap melalvi pintu angin sebelah kiri pesawat, & saya perasan terdapat lelaki kurus berw4rna gelap di atas awan.

Ia pastinya bukanlah sebuah seni b1na k3rana lokasi yg sangat tinggi, saya fikir ia adalah puting beliung kec1l.”“Terdapat 4 objek menyerupai manusia : dua daripada mereka tinggi manakal4 dua lagi masih kecil. Jarak mereka juga sangat rapat di antara satu sama l4in & tdk bergerak langsung.

Mereka berwarna gelap, mempunyai b4hagian atas badan yg besar manakala bahagian bawah mereka lebih kec1l. Satu daripada mereka kelihatan seperti mempunyai sayap panjang,” tamb4h saksi.

Mereka yg menyaksikan kejad1an tersebut tentunya berasa takut & terkejut k3rana tdk menyangka bahawa m3reka akan menemukan objek aneh yg sedang berdiri di atas awan.

“Pesawat tersebut kemudian berl4lu pergi meninggalkan objek tersebut sehingga ia hilang daripada pandangan”, k4ta saksi.

Pada bulan Januari 2016, terdap4t saksi yg mendakwa melihat objek yg sama.

Saksi kejadian pada tahun 2016 1tu merupakan seorang pengurus perisian berasal dari Ireland, yg sed4ng dalam penerbangannya dari Ireland ke Austria. Pada altitud 30,000 kaki (9,150 meter), beliau merakamkan gambar yg menyerupai bentuk objek ters3but.

Bukan pengurus itu sahaja yg m3lihatnya, malahan terdapat lagi dua orang penumpang yg menyaksikan perk4ra yg sama. Anda rasa apakah sebenarnya objek-objek tersebut?

Video Penampakan Manusia Berj4lan Di Atas Awan

Sumber:- EraBaru

About admin

Check Also

5 T̷ahun Tingg̷alk̷an Duni̷a ‘m̷ak ny̷ah’, Pemud̷a Ini Ten̷ang Bergel̷ar Tuk̷ang Bu̷at Ker̷and̷a

“Sudah Simpan Batu Nis4n, Ker4nda…”, Tinggalkan Dunia ‘M4k Nyah’, Tenang Jadi Tukang Buat Ker4nda Jun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *