Rakaman Individu Dikejar Bu4ya Di Pantai, “Tunggulah Teman Nak Explain Dulu…”

Berenang di pantai atau laut yang indah sep4tutnya menjadi satu pengalaman yang menenangkan di mana kita dapat menikm4ti keindahan alam semula jadi sambil beriadah.

Namun tidak dapat dinafikan dunia lautan y4ng luas meletakkan sedikit keraguan dan rasa w4s-was dalam diri kita k3rana terdapat banyak hidupan laut yang kita tidak tahu ada bersama kita ket1ka berenang di dalam air laut.

Seperti yang ditunjukkan dalam sebuah vid3o TikTok yang tular, seorang individu membuat orang ramai cemas apab1la seekor bu4ya muncul ketika dia sedang berenang di lavt.

Dalam video yang tel4h meraih 22.4 juta tontonan itu, individu berkenaan dilihat sedang beren4ng apabila seekor buaya besar mengejarnya dari belakang.

Situasi mencemaskan itv disaksikan oleh pengunjung lain yang menjerit memberitahu individu itv bahawa ada buaya di belakangnya.

Orang ramai menjerit berk4li-kali untuk menyuruh individu itu cepat melarikan diri ke pantai sementara bu4ya itu semakin laju mengejar individu tersebut.

Salah seorang pengunjung kemvdian mencampakkan sesuatu ke dalam laut di hadapan buaya berkenaan membvatkan reptilia itu terkejut dan menghilang ke dalam air, sekali gus member1kan peluang kepada individu berkenaan untuk melarikan diri.

Rakaman tersebut membuatkan p3nonton berdebar dan memuji pengunjung yang bertindak pantas untuk menghalang buaya itu dari terus mengejar.

“Aku pulak yang rasa tengah berenang…”

“Hati2 mandi laut…”

“Buaya air masin lebih berbahaya…”

“Tunggulah I nak explain ni…”

Teruskan mengikuti kisah-kisah menarik di bawah.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *