[VIDEO] Nak Beli G4nj4 Sekali Dapat Rvmput! Lelaki Nekad Buat Laporan Polis Selepas Ditipu

Nak beli ganj4 sekali kena tipu dapat rumput! Se0rang pemandu e-hailing motosikal, di Indonesia menerima nasib yang mal4ng selepas dia dipercayai ditipu ketika hendak membeli ganj4.

Susulan daripada itu, lelaki ini bertindak membvat laporan polis di balai polis Palembang sebelum video tersebut tular d1 media sosial.

Video

Menerusi video pendek dikongsi Fakta.Indo di l4man Instagram memaparkan seorang lelaki yang berkongsi kisah duka sel3pas dia dipercayai ditipu dan tidak mendapat ‘barang’ seperti mana yang dij4njikan.

Sebagai bukti, lelaki ini turut membawa satu bvngkusan berisi rumput sebelum bertindak membuat laporan kepada pihak pol1s.

Dakwa lelaki ini lagi, dia telah membayar s3banyak 50,000 rupiah (anggaran RM14.67) untuk membeli ganj4 namun dia h4nya mendapat rumput.

Saya bayar 50,000 rupiah tuan, saya sudah bayar wang tapi hanya diberi ini (rumput), saya kerja sebagai pemandu e-hailing.

Apa yang lebih melucukan apabila lelaki ini mengaku yang dia datang ke balai polis bagi melaporkan atas apa yang terjadi kepadanya.

Ketika disoal sama ada penggunaan ganj4 dibenarkan atau tidak oleh pegawai polis, lelaki ini dilihat kebingungan dan turut terdengar ketawa pegawai yang lain.

Jadi apa tujuan kamu datang sini? Nak buat laporan kena tipu beli ganj4?

sumber : ohbulan

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *