[Video] Isteri Mana Yg Tidak Salah Sangka, Bergetar Seluruh Badan Apabila Melihat Suami Kesayangan Curang Dengan “Perempuan” Lain’?

Isteri mana yang tidak salah s4ngka, bergetar seluruh badan apabila melihat suami kesayangan sedang kelu4r dengan ‘perempuan lain’?

Sama lah dengan tindakan ist3ri ini, yang telah menyerang suaminya apabila dia melihat ada perempuan la1n duduk dan makan bersama suami.

Memang tak fikir panjang, t3rus je serang…

Melihat dari belakang sah4ja, wanita ini terbeliak mata apabila mendapati suaminya seang makan deng4n seorang yang disangka wanita, melihat dari imej rambut panjang mengurai.

Tanpa berfikir panjang, d1a langsung menarik rambut ‘wanita’ di sebelah suaminya dengan kuat dan m3mbuat kecoh di kedai makan tersebut.

Memang tak fikir panjang, t3rus je serang…
Melihat dari belakang sahaj4, wanita ini terbeliak mata apabila mendapati suaminya seang makan dengan seorang yang disangka wanita, melihat dari imej rambut panjang mengurai.

Tanpa berfikir panjang, dia langsung menarik rambut ‘wanita’ di sebelah suaminya dengan kuat dan membuat kecoh di kedai makan tersebut.

“Suamiku lelaki pendosa…”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen ketawa hingga pecah perut melihat ‘plot twist’ yang ternyata ‘wanita’ yang disangka adalah seorang lelaki.

Ramai yang bersimpati dengan nasib lelaki tersebut yang tidak semena-mena diserang mati-matian oleh isteri yang penuh cemburu itu…

“Berdekah bila tengok muka sebenar…”

Sumber :Redaksi.com

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *