Wanita Tawarkan Gaji RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Wan1ta Tawarkan Gaji RM35,000 Sebvlan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Sy4rat

Se0rang Wanita Tawarkan RM35,000 Sebvlan Untuk Jadi Pemandu Peribadinya. Wow, s4tu tawaran yang luar biasa menakjvbkan dan juga gaji yang sangat lumayan k4n?Wanita Tawarkan Gaji RM35,000 Sebvlan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Sy4rat

J1ka berduit, apa saja boleh dibeli d4n tidak asing lagi dengan duit yang b4nyak sudah semestinya ramai sekali or4ng kaya yang menyukai kereta mewah s3perti contohnya Rolls Royce. Kerana t4hap keselesaan dan status identiti itv sendiri dari kereta mewah ini membu4tnya memiliki persyaratan yang ketat b4gi orang yang ingin mengemudinya.

B4ru-baru ini, ada seorang wanita yang s4ngat kaya raya yang menawarkan satu p3luang pekerjaan sebagai pemandu perib4di dengan gaji sekitar RM35,000!

Wow! Dia memiliki kereta mewah bern1lai RM4 juta! Apabila melihat tawaran menggiurkan ini, ramai orang yang mencvba nasib untuk melamar pekerjaan ini.Wanita Tawarkan Gaji RM35,000 Sebvlan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Namun, tidak ada satu pun orang yang m4mpu memenuhi syarat sebagai pemandunya! Walaupun wanita kaya ini h4nya ingin mencari pemandu yang mampu mengendali kereta Rolls Royce berharga RM4 juta ini.

Namun syarat pertamanya adalah berkebolehan mengendai kereta dengan stabil dan ketika di ‘rem’ tidak boleh bergerak kepala.

Menghadapi kereta mewah seperti Rolls Royce ini, sangatlah susah untuk berdiam kaku dalam waktu lama ketika menginjak pedal minyak ataupun ‘rem’.

Syarat kedua pula adalah harus mengerti kemahuan dari penumpang. Perlu membukakan pintu dan tidak boleh membiarkan kepala penumpang terhantuk pintu.

Perlu menyimpan kelengkapan penumpang di bagasi kereta, tidak boleh berbicara dengan penumpang dan tidak boleh melihat ke arah penumpang.Wanita Tawarkan Gaji RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Syarat ketiga adalah perlu mahir berbahasa inggeris kerana kebanyakkan akan berjumpa dengan tetamu asing. Akan menjadi masalah jika pemandu tidak boleh berbahasa inggeris.

Penumpang perlu merasakan dia memiliki pemandu yang berkualiti tinggi.

Syarat keempat pula adalah, pemandu harus memiliki ‘skill’, penampilan harus tampan. Kalau penumpangnya adalah wanita, perlulah berkebolehan melindungi mereka dari ancaman apapun.

Gambar dibawah ini adalah wanita yang merekrut pemandu dengan gaji RM35,000. Anda mesti sudah boleh menjangkakan daripada gambarnya saja bahawa wanita ini semestinya seorang yang berduit bukan?Wanita Tawarkan Gaji RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Untuk syarat-syarat kerja pemandu lengkapnya yang lain adalah seperti berikut:

1. Mengetahui etika dan juga telah mengikuti latihan khusus.

2. Memiliki Lesen dan perlulah cekap dalam pemanduan dan mengetahui aspek keselamatan. Ini juga perlu melalui latihan khusus.

3. Mahir berbahasa inggeris, boleh bertutur sebagai bahasa harian.

4. Harus taat, mendengarkan arahan tuannya dan ini perlu melalui latihan khusus untuk memenuhi standard ini.

5. Memiliki kemampuan untuk menjaga keselamatan. Ini juga perlu melalui proses latihan yang khusus.

Nah, apa tunggu lagi, kalau korang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan wanita tersebut, boleh la cuba apply.

Sumber: fb

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *