[VIDE0] Terima Panggilan Pukul 2 Pagi Kena Sahkan Satu Kem4tian, Pemandu Ambulans Terak4m Entiti M1steri Bila Sampai

Seorang lelaki yang berkhidmat sebagai p3mbantu kesihatan menerusi satu thread di laman Twitter menceritakan satv insiden seram yang mungkin tidak dapat dilupakan. Menerusi video pendek t3rsebut, dapat dilihat satu lembaga misteri berpakaian putih yang dilihat sep3rti pocong.

Video pendek ser4m

Ujar lelaki ini, v1deo tersebut bukannya dirakam sendiri olehnya tetapi telah dirakam oleh seor4ng pemandu ambulans. Kisahnya bermula, apabila kawannya perlu standby sew4ktu bekerja dan menerima panggilan pada jam 2 pagi yang menyatakan terdap4t satu mayat yang perlu disahkan ketika itu juga.

Susulan darip4da menerima panggilan tersebut, kawannya meminta supaya pemandu ambulan bers3dia dan memakai sut peralatan perlindungan diri (PPE) sebelum menuju ke lok4si kejadian.

Nampak sesu4tu yang seram

Ketika samp4i di lokasi tersebut, rumah allahyarham dipenuhi dengan orang ramai yang s3dang berkumpul. Berikutan kawasan hadapan rumah itu dipenuhi dengan ker3ta dan motosikal, perkara tersebut secara tidak langsung menyeb4bkan ambulans tersebut mengalami kesukaran untuk bergerak.

Susulan dar1pada itu, pemandu ambulans itu perlu mencari parkir dan menyuruh rakannya masuk ke dalam rumah terlebih dahulu bagi menguruskan jenazah. Bagaimanapun, alangkah terkejutnya pemandu ambulans tersebut apabila melihat satu lembaga misteri yang berdiri di tengah-tengah jalan di bawah suluhan lampu jalan.

Terus ambil telefon dan rakam

Pemandu ambulans ketika itu, bertindak merakam ‘lembaga’ misteri itu dan dia sama sekali tidak menceritakan mengenai kejadian tersebut kepada rakannya. Ketika perjalanan pulang, barulah pemandu ambulans ini menceritakan dan menjelaskan dia bertindak mengambil video sebagai bukti.

Ketika artikel ini ditulis, pemilik video ini sama sekali tidak mendedahkan lokasi asal di mana kejadian ini berlaku.

Sumber: MA Kg. Pisang

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *