[Video] Wanita Berhadapan Detik Cemas, Badak Sumbu Hampir Sodok Kereta!

Sebut sahaja tentang badak sumbu, pasti s3mua tahu bahawa haiwan ini memiliki berat badan yang sangat dahsyat dimana i4 boleh mencecah sebanyak 1700 kilogram hingga ke 3000 kilogram seek0r!

Ternyata, ia merupakan salah satu makhlvk liar yang digeruni kerana serangannya boleh mengundang maut. Perk4ra ini dapat disaksikan menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh satv akaun di laman Twitter iaitu milik @ladbible.

Menerusi rakaman terbabit, kelihatan s3ekor badak sumbu yang dilihat terlepas ke kawasan awam atas faktor-faktor t3rtentu. Sudah semestinya situasi itu menyebabkan haiwan berkenaan berada d4lam keadaan panik.

Ditambah pula dengan jumlah kenderaan y4ng agak banyak pada ketika itu, ia membuatkan haiwan tersebut takut dengan p3rsekitaran asing. Lebih menyeramkan apabila haiwan itu juga menyebabkan seor4ng wanita panik ketika ia dilihat cuba merempuh kenderaan yang dinaiki ol3h wanita tersebut.

Walau bagaimanapun, tiada sebarang perk4ra yang tidak diingini berlaku apabila haiwan itu bijak mengelak dan tidak merempuh kenderaan berkenaan. Video tersebut sempat dirakam oleh individu terbabit sehingga mencecah sebanyak 151 ribu tontonan umum!

“Dia menjerit macam boleh…”

“Jumanji in real life…”

“Berderau jantung…”

“Definisi senam…”

Video

SUMBER : HCL

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *