Seorang Lelaki Tidak Berpuas Hati Apabila lsteri Mengandung Jatuh Dan Dipijak Peserta Lain Akhirnya Ini Yg Berlaku

Tular di media sosial hari ini rak4man event yang diuruskan oleh Instafamous terkenal iaitu Isa Isarb. Mengikut 1nfo yang diberi, event tersebut merupakan permainan game for fun untuk 50 or4ng yang terawal sahaja.

Ada beberapa permainan yang disedi4kan oleh pihak organisasi yang menyediakan hadiah wang tunai sebanyak RM10 r1bu.

Namun keseronokan aktiviti tersebvt mula terbantut apabila berlakukanya satu kejadian yang tidak diingini mel1batkan sepasang suami isteri.

Berdasarkan rakaman video yang tvlar, ternampak seorang wanita yang terjatuh selepas pintu pagar dibuka. Pes3rta-peserta yang berada di belakang wanita itu secara tidak sengaja terl4nggar dan terpijaknya.

Disebabkan itu, seorang lelak1 berbaju hijau cuba menghalang peserta lain dari terus berlari ke atas w4nita yang jatuh. Rupanya lelaki itu adalah suami kepadanya.

Dengan nada yang tidak berpu4s hati, lelaki itu menjerit kuat “siapa yang pijak isteri aku”.

Permainan terpaksa dihent1kan seketika oleh pihak Isa Isarb bagi menangani masalah yang berlaku.

Apa yang lebih menarik perh4tian, rata-rata netizen mengecam tindakan lelaki berbaju hijau tersebut.

Ape benda la mamat ni,dah t3rang2 kau salah bawa bini kau yg mngandung g join event ni pastu kau abaikan b1ni kau bila pagar dh buka..bila dh jd mcm ni kau salahkan pnganjur pulak…

Suasana ni mcm seakan2 s4ma dgn suasana di padang mashar nanti bila kau trlalu sibuk fikirkan h4l kau sendiri sampai kau lupa tentang anak bini kau…seram mat,org mcm ni x b0leh di bawa ke majlis.

Kejadian berlaku di negara uganda bukan di malaysia

Aduhh kesiannye bini brader tu kena pijak dgn orang ramai.kalu korang nak tengok bola ke atau pegi eben x payahlah bawak bini korang tu..suruh dia duduk kat rumah diam2 jaga anak x pasal2 bini kena pijak.

Berlaku siang tadi kat Rawang..Isa Isarb punya eben dia tawar 10k pada orang ramai

Menjengah ke ruang komen, tindakan lelaki tersebut dikecam oleh netizen.

“Hahaha x boleh brain mcm mana yg 2 3 org perempuan tu sama naik nak berebut bertolak2 dgn lelaki.. maaf ckp selalunya perempuan normal dia x nak join sesak2 dgn lelaki ni.. 1st sbb ada rasa malu dan segan.. 2nd sbb x suka nk rapat2 dgn lelaki.. 3rd x kuasa nak bersesak tempat panas2 haha 4th lelaki duk berkumpul 4 5 org pun x hingin lalu depan tu tau sanggup pusing jln jauh.

5th sbb busuk tau bau lelaki ramai2.. kihkihkih.. anak murid aku semua lelaki bau nya YA ALLAH pening teacher.. terus ku petirkan.. esok semua dtg kelas wangi dah..” – Iman Raza

“Kalau takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai…

Pahamkan pantun tu kira ok la hehehehee…
Dah tahu tak kuat tapi nak ikut sama merempuh dgn lelaki dan yg lain² tentu la ada yang akan tersungkur dan jatuh maka itu la yang terjadi. Akhir zaman skrg ni anak bini, orang perempuan jangan dilepaskan terbiar kat luar rumah ikat diorang elok² kat rumah supaya tak terjadi sesuatu yang tidak disangka seperti tu. Kalau laki tak kisah utk turut serta apa yang berlaku jangan la nak marah nak salahkan orang lain.sebab kehidupan skg lambat tinggal tak tunggu dah dan apa yang jadi pada orang lain takde sapa nak peduli dan amik tahu dan nak mengaku salah. Jadi bawalah diri dan keluarga ke tempat yg tidak mendatangkan masalah. Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua InshaAllah Aamiin…” – Amin Alias

Semoga apa yang berlaku dijadikan pengajaran oleh kita semua. Seeloknya tak perlu lah bawa isteri ke event-event lasak seperti ini.

Sila Tonton Video Dibawah:

Sumber Belumbalik.com

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *