[Video] “Kesian Bila Dapat Laki Tak Guna” Warganet Bengang Melihat Wanita Di ‘Pukul’ Atas Motor…

Penunggang motosikal sememangnya ant4ra kenderaan yang melalui jalan-jalan raya yang sesak. Jadi, para penung4ng perlu lebih berhati-hati ketika membawa motosikal lebih-lebih lagi jika ad4 pembonceng dibelakangnya.

Namun begitu, menerusi video y4ng tular di laman Twitter, sebuah motosikal yang dipandu oleh seorang lel4ki dilihat agak mencurigakan apabila pembawanya seperti melakukan kekasaran kep4da pembonceng.

Apa yang membuatkan netizen pan1k selepas melihat rakaman video dari dashcam kereta dibelakangnya adalah kedvdukan wanita itu yang hampir sahaja terjatuh selepas disiku sebanyak dua kal1 oleh lelaki tersebut.

Dalam keadaan motosikal yang sed4ng memecut laju, sudah tentu kejadian berkenaan boleh mendatangkan bah4ya kepada wanita terbabit.

Sehubungan dengan perkongsian itv, rata-rata netizen telah meluahkan rasa geram selepas menonton video berdvrasi 12 saat tersebut kerana merasakan lelaki berkenaan bukanlah sese0rang yang bertanggungjawab.

Mereka juga sempat menitipkan p3san kepada para wanita yang belum berkahwin supaya elakkan diri daripada mend3kati lelaki seperti itu jika enggan kehidupan sengsara selepas berk4hwin nanti.

Walau bagaimanapun, setakat ini b3lum ada sebarang penjelasan atau pengakuan daripada pihak penunggang dan pemb0nceng tersebut kerana boleh jadi ada salah faham berkenaan video yang telah d1tonton lebih dari 200 ribu viewers di Twitter.

Tonton Video:

Sumber: Twitter Travel Jimat

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *