Mike Tyson Dirakam Belasah Peminat Kerana Terlalu ‘Annoying’

Mike Tyson dirakam menumbuk seorang penvmpang pesawat di lapangan terbang San Francisco pada hari Rabu, 20 April yang l4lu. Penumbang yang tidak bernasib baik itu telah mengalami kecederaan di b4hagian dahi.

Tyson dalam kenyataannya mendakwa bahawa d1a telah diganggu oleh penumpang tersebut, yang tidak berhenti bercakap d4n mula bertukar menjadi jengkel. Legenda tinju itu juga mendakwa penump4ng tersebut telah membaling botol air ke arahnya.

“Malangnya, Encik Tyson mengalami ins1den dalam penerbangan dengan penumpang yang agresif yang mula mengganggunya d4n membaling botol air ke arahnya semasa dia berada di tempat duduknya,” k4ta wakil Tyson kepada Daily Mail melalui e-mel.

Memetik laporan TMZ, perbualan di ant4ra Tyson dan mangsa bermula dengan baik. Mangsa dan rakannya dilaporkan b3rsalaman dengan legenda tinju berusia 55 tahun itu ketika mereka menaiki pes4wat dan juga bergambar bersama.

Bagaimanapun, Tyson mula rasa dig4nggu dan jelek dengan mangsa yang digambarkan olehnya sebagai terl4lu bersemangat dan tyson telah meminta mangsa untuk diam. Tyson yang mvka berang kemudiannya berdiri dan melemparkan beberapa tumbukan ke muka dan d4hi lelaki itu apabila lelaki itu terus bercakap.

“Hei, hei, hei, hei, hei Mike, h3ntikan,” kedengaran saksi dalam salah satu rakaman telefon bimbit yang dimu4t naik TMZ. Satu lagi video menunjukkan lelaki itu dengan kesan darah di d4hinya selepas pertukaran itu.

“Anak lelaki saya baru sahaja dipvkul oleh Mike Tyson,” kata lelaki itu yang merakam video itu. “Ya, dia meng4muk. [Anak] saya cuma nak minta autograf. Saya tak tahu apa yang berlakv.”

Mangsa dilaporkan menerima rawatan perubatan dan menghubungi polis berhubung kejadian itu. Polis lapangan terbang San Francisco dan JetBlue belum bertindak balas terhadap kejadian itu.

Video

Sumber : The Vocket

About admin

Check Also

Buat lawak lucah ketika ‘live’, netizen jijik tengok perangai ‘bapak2 orang’

Tindakan beberapa individu yang membuat live di aplikasi TikTok sambil bergurau sesama sendiri menggunakan lawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *