[Vide0] “Macam Mana Boleh Jadi?” Tular Rakaman Hanya Sebuah Kereta Dibasahi ‘Hujan’ Tapi Puluhan Kereta Yang Lain Kering

Viral di media sosial di mana huj4n berlaku di kawasan tempat letak kereta tetapi hanya sebuah kereta yang terk3na air hujan tersebut, memetik laporan daripada BeritaHits.Id.“Hujan hanya tvrun pada sebuah kereta sahaja,” kapyen pemilik video tersebut

Dalam perkongsian video pendek yang d1muat naik itu, kelihatan berpuluh-puluh kereta yang parkir di kawasan letak k3reta tersebut. Kawasan tempat letak kereta itu juga kelihatan mendung.

Pemilik video tersebut juga terkejut ap4bila dia sempat merakam fenomena unik yang jarang berlaku itu di mana hanya s3buah kereta hitam sahaja yang terkena hujan.

“Kenapa hujan dekat kereta ni je, ker3ta lain tak basah pun. Masya-Allah. Tengok tu. Macam mana boleh terjadi?” k4ta pemilik video itu dalam keadaan terkejut.

Menurut sumber daripada laporan Berit4Hits.Id ramai warganet yang memberikan komen terhadap perkongsian video ters3but.“Mungkin kereta itu jarang mandi,” komen warganet.

“Hujan tu pilih kasih” komen wargan3t.

“Kereta lain belum dicuci, jadi tidak sebab tu tak kena hujan,” komen warganet.

Sumber: BeritaHits.Id

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *