Setia Jaga 0rang Tua Terlantar Sakit, Lelaki MenlnggaI Dunia Di Sebelah Katil lbu

Sepanjang bulan Ramadan, media sosial d1penuhi dengan pelbagai kisah kem4tian individu yang ‘pergi’ dalam keadaan mul1a seperti ketika menunaikan solat di dalam masjid sehingga menimbulkan rasa s3bak netizen.

Tidak terkecuali bagi kisah seorang lel4ki warga emas ini yang meninggal dunia sewaktu menjaga ibunya dipercayai ak1bat darah tinggi di kediaman mereka di Puchong, Selangor petang semal4m.

Kisah menyedihkan itu dikongsi di akaun Facebook Pertubuhan Sentuhan Setia Kasih (PSSK) dengan memuat naik sekeping gambar memaparkan jen4zah Allahyarham Mohd Feisal Izrael di sisi ibu yang terlantar di atas katil.

Difahamkan, arwah berusia 62 tahun itu sudah lama menjaga ibunya yang uzur dan sakit sebelum ditakdirkan menghembuskan nafas terakhir di bulan mulia ini.


Perkongsian itu juga memaklumkan bahawa jenazah Allahyarham telah dibawa ke sebuah surau di Presint 20, Putrajaya sebelum dikebumikan di sebuah tanah perkuburan yang berhampiran pagi ini.

Posting berkenaan dihujani kiriman al-Fatihah selain mendoakan agar arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman dan beramal soleh.

Sumber: Facebook Pertubuhan Sentuhan Setia Kasih

About admin

Check Also

Buat lawak lucah ketika ‘live’, netizen jijik tengok perangai ‘bapak2 orang’

Tindakan beberapa individu yang membuat live di aplikasi TikTok sambil bergurau sesama sendiri menggunakan lawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *