“Restu Ibu Bapa Itu Penting, Untuk Doa Berterusan” – Ibu Syamsul Yusof

Hari ini, hangat diperkatakan kembali mengenai rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof apabila perkongsian aktres itu di Insta Story menimbulkan tanda netizen.

Menerusi perkongsian itu, ada individu menghantar mesej kepada Puteri Sarah mendakwa suaminya sudah pun berkahwin dengan Ira Kazar. Namun, Sarah mengatakan dia tidak tahu dan tidak kisah dengan perkara tersebut.

Sementara itu, ibu kepada Syamsul Yusof dilihat memuat naik gambar perkahwinan anak lelakinya itu dengan mengatakan bahawa perkahwinan pasangan tersebut mendapat restu sepenuhnya dari orang tua.

Malah, Datin Fatimah Ismail turut memuat naik gambar perkahwinan Syamsul dan Puteri Sarah serta memberitahu Syamsul sendiri yang memilih Puteri Sarah sebagai permaisurinya.

Perkongsian isteri kepada pengarah terkenal Datuk Yusof Haslam itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju bahawa jika seorang ibu itu tidak reda dengan pernikahan anak, ianya tidak akan berkekalan.

Dalam pada itu, rata-rata netizen meluahkan rasa syukur perkahwinan Syamsul dan Puteri Sarah mendapat restu daripada ibu bapa serta mendoakan rumah tangga pasangan itu berkekalan.

sumber: rotikaya

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *