“Ibu dia suruh basuh pinggan” – Datang rumah Pakwe, Gadis ‘Reject’ dilay4n mcm bibik, “Belum jadi menantu lgi tu hmm..”

Sebagai se0rang wanita, pasti r4mai yang mahu memberi.kan tangga.pan atau ‘first impressi0n’ yang baik terhad4p bakal ibu bapa mentua.

Namun, ber.beza pula dengan seorang gadis diken4li sebagai Bella Deasy yang ber.k0ngsi pengala.man ketika per.tama kali berjump4 dengan keluarga kekasih.nya.

Menerusi vldeo dimuat naik di laman Tik.Tok, gadis itu ter.kejut apabila dia disuruh untuk meman4skan semula makanan yang dihidang.

Masa nak pan4skan makanan, mak dia cak4p ‘t4k boleh masak kan?‘. Saya cak4p ‘boleh makcik‘.

Bukan itu sahaja, dia turut ditenung taj4m dan diper.hatikan oleh ibu teman lelakinya itu seolah-ol4h dia tid4k tahu untuk mem.buat kerja rumah.

Saya check miny4k dah pan4s ke belum, mak dia cak4p ‘masuk.kan jela tang4n tu sekali‘.

Mal4h, sebagai tetamu gadis itu berhar4p ibu kekasih.nya akan melar4ng untuk mencuci pinggan kot0r n4mun disuruh untuk mem.basuh pinggan-pinggan lain yang tel4h diguna.kan orang di rumah ter.sebut.

Saya ambil keputusan untuk t4k terus.kan hubungan tu seb4b saya dah tahu dan ter.bayang macam mana jadi menantu dia.

Sehingga kini, perk0ngsian gadis itu telah mendap4t pelbagai resp0n daripada rata-rata peng.guna media sosi4l sehingga meraih 8.7M t0nt0nan, 642.1K tanda suka, dan 10.7K k0men di laman Tik.Tok.

Meninjau di ruangan k0men, terdap4t netizen yang ber.setuju dengan tinda.kan gadis itu menam4tkan hubungan cinta dengan teman lelakinya itu kerana akan menyesali nasib.nya di kemudian hari.

Namun, per.kara ter.sebut turut mengundang perdeb4tan segelintir pihak kerana mengang.gap tugas yang disuruh itu merupa.kan per.kara biasa..

VIDEO DIBAWAH:

KOMEN NETIZEN

sumber: hanisharun

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *