Masih dalam tempoh berehat, Namun Nad Zainal dan Ungku Ismail mahu umumkan khabar gembira buat peminat teruja.

Masih dalam tempoh berehat, pelakon Nad Zainal memaklumkan dia bakal membuka ruang ulasan atau reviu pr0duk bagi membantu peniaga kecil bersama teman rapatnya, Ungku Ismail Aziz.

Bagaimanapun, Nad atau Farah Nadia Zainal Abidin, menjelaskan ulasan yang bakal dilakukan itu juga seharusnya bersesuaian dengan Ungku Ismail yang juga seorang pelakon.

“Selepas ini saya akan mengekalkan waktu sebegini untuk ‘live’ bersama-sama. Kepada anda yang ingin menggunakan ‘paid review’ juga boleh menghantar m3sej secara peribadi di Insta.gram saya.

“Harga mampu milik dan sehingga pengasas produk berpuas hati. Itu janji saya! Dan sekiranya anda ingin menggunakan ‘paid review’ kombo, boleh berbuat demikian.

“Namun produk itu harus bersesuaian dengan Ungku Ismail juga. Kalau ‘review’ baju perempuan, takkan dia nak pakai baju perempuan pula kan? Jadi kami ada juga ‘paid review’ berdua.

“Mungkin lebih ke arah makanan, harga pun berpatutan kerana inistiatif ini bagi membantu peniaga-peniaga kecil,” katanya.

Terdahulu, Nad dimasukkan ke Hopsital Pakar KPJ Ampang Puteri, di sini, sejak 20 November lalu akibat j4ngkitan kvman pada paru-paru.

Sepanjang pelakon drama Cina Bvta itu di ho.spital, Ungku menjadi orang paling rapat yang berkongsi mengenai perkembangan aktr3s itu.

Malah, Ungku juga melancarkan tabung kec3masan bagi mengumpul sumbangan buat Nad bagi menampung k0s raw4tan sejak aktres itu dirawat di ICU.

Pelakon Nad Zainal menghargai peng0rbanan dan segala usaha yang dicurahkan Ungku Ismail sepanjang tempoh sebulan menerima raw4tan akibat p3ndarahan paru-paru.

Jelas Nad dalam sesi siaran langsung TikTok pada Sabtu, Ungku Ismail antara individu paling banyak membantu dan menjawab segala spekulasi melibatkan dirinya.

“Pada waktu ini, dia individu yang rapat dengan saya. Saya sangat menghargai insan bernama Ungku Ismail Aziz.

“Dia banyak membantu beri semangat dan menjawab segala spekulasi. Itu sajalah. Saya tak nak jawab lagi,” katanya.

Bagi Nad, Ungku Ismail adalah insan terbaik untuk menjelaskan situasi sebenar kepada orang ramai memandangkan kedua-dua ibu bapanya melalui fasa yang tert3kan.

“Waktu itu waktu genting, papa mama pun diasak pelbagai soalan dari semua pihak mengenai status kesih4tan saya. Kead4an itu sangat stress.

“Untuk penjelasan lebih tepat pada waktu itu, rasanya Ungku Ismail dapat menjelaskan keadaan itu lebih t3rperinci. Pada waktu itu pun, papa ada memberikan laluan untuk menjawab persoalan yang timbul.

“Saya rasa tiada masalah untuk cuba Ungku Ismail tampil ke depan dan menjelaskan tentang sitvasi yang berlaku.

“Saya tak pernah ada mas4lah kalau Ungku Ismail kedepan. Untuk info lebih lanjut saya rasa tak perlu tahu lebih-lebih sebab saya pun tak bersedia untuk kongsikan apa-apa.

“Cumanya saya gembira, keberadaan dia dapat menjelaskan keadaan saya yang waktu itu tak berupaya untuk bercakap. Keluarga saya pun str3ss.

“Jadi, saya nak ucapkan terima kasih kat you. Bila berlaku kead4an begini, ada masanya perlu berhenti kead4an saya dah.

“Sebab papa mama tak nak orang terus berspekulasi dan memandai-mandai berspekulasi. Ada kata saya ten4t dan macam-macam lagi,” ceritanya.

Dalam pada itu, Nad memohon orang ramai agar menitipkan doa yang baik-baik dan menghentikan spekulasi yang tidak berasas.

Nad dimasukkan ke Ho.spital Pakar KPJ Ampang Puteri, Kuala Lumpur, sejak 20 November lalu akibat j4ngkitan kuman pada paru-paru.

Sumber : Gempak/arusmasa

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *