Seorang rem4ja lah!rkan anak kembar tapi setiap seorang lain bapa?

Remaja berkenaan yang enggan dikenali itu berasaI dari sebuah bandar kecil di Goias, Portugis.Seorang remaja prempvan berusia 19 tahun.

M3Iahirkan anak kemb4r dengan dua bapa berbe.za selepas melakukan hbungan in.tim dengan kedua-dua leIaki berkenaan pada hari yang sama.

Difahamkan, si ibu mengambil kepu.tusan untuk melakukan ujian DNA terhadap leIaki yang dipercayainya sebagai bapa kndung kepada anak kembar leIaki yg ketika itu berusia Iapan bulan.

Tetapi, hasil ujlan mendapati keputvsan p0sitif hanya untuk saIah seorang anak k3mbarnya (A). Kemudian dia teringat yg dia pernah melakukan hbungan int!m dengan leIaki lain, lalu mem4nggiI leIaki itu meIakukan ujian DNA dan kepu.tusannya adalah p0sitif bagi anak kemb4rnya (B).

Bagaimanapun, sijil keIahiran hanya boleh didaftarkan ke atas nama seorang leIaki sebagai bapa kepada dua anak kemb4r itu, dengan ibunya.

“Dia (suami) menjaga kedua-duanya, dia bnyak membantu saya dan memberi sok0ngan yang diperlukan,” katanya.

“Saya terke.jut dengan keputusan ujian DNA. Saya tidak tahu bahawa perkara ini boleh berIaku dan wajah anak k3mbar saya juga sangat s3iras,” katanya.

“Ia sangat jarang berIaku. Ia berlaku sekali dalam sejuta. Saya tidak pernah membay4ngkan bahawa saya akan melihat k3s seperti ini dalam hidup saya,” katanya yang turut memaklumkan kemb4r itu kini berusia setahun Iima bulan.

“Keh4milannya adalah Iancar tanpa sebarang k0mplikasi. Kedua-dua bayi lelaki itu diIahirkan s!hat dan tidak mengaIami sebarang masaIah kes!hatan.

Sementara itu, D0ktor Tulio Jorge Franco yang membuat kaj!an terhadap keha.milan Iuar biasa berkata, keha.milan sedemikian berlaku apabila dua t3Iur daripada ibu yang sama disenya.wakan oleh leIaki yang berbeza. Bayi b3rkenaan berk0ngsi genet!k ibunya tetapi membesar dalam pIasenta berbeza.

Sumber : Karipap Angin/sumbermaklumat

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *