TikT0ker Selamba Buat Video Menari Di Kedai Makan, Netizen Pula Yang Segan Tengok

Sejak kebelakangan ini, banyak konten video TikTok yang menghiburkan hati kita boleh lihat

Malah, bukan itu saja tetapi juga ada juga yang berunsur ilmiah. Namun, ada juga konten yang mengundang kemarahan ramai sehingga telah mendapat kecaman.

Baru-baru ini, tular sebuah video dari seorang TikToker yang membuat aksi tarian di sebuah kedai makan telah mendapat perhatian ramai.

Lihat video itu di bawah:

KLIK DISINI UNTUK MENONTON

@ratufarahdiva

best lah mkn kat @colekbini 🥰🥰😍 makanan sdp …. #colekbinimachang #colekbini #restorancolekbini

♬ Go Down Deh (feat. Shaggy and Sean Paul) – Spice

Menari sampai buat ramai tak selesa tengok

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang TikToker yang dikenali sebagai Ratu Farah Diva telah berkongsi aksinya semasa berada di sebuah kedai makan.

Dapat dilihat dia sedang membuat review bagi kedai makan itu untuk pengikutnya di TikTok. Tetapi, apa yang membuatkan ramai kurang selesa adalah caranya yang mempromosikan kedai tersebut dengan membuat tarian.

Dia membuat tarian berkenaan seorang diri di sekitar kawasan dalam kedai itu.

“Kenapa aku yang malu sampai scroll komen je tak sanggup nak tengok” – Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut meluahkan perasaan malu mereka selepas melihat video itu. Ramai juga yang memberi pendapat mereka masing-masing.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 119.5K views, 1,307 likes dan 857 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikT0k:

Macam-macam gaya ya TikToker sekarang buat review 😛

Sumber: says.com

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak Selangor Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *